» DIARY & CLOTHING

Tunika i linne från ZARA, vit topp från H&M, svarta jeans leggins från Cubus, sandalerna är förra årets, halsbandet har jag fått av Joel (Eva Attling), ringen är den första jag köpte för egna pengar när jag var runt 11 år. Armbandet är oxå en present från Jeol.

Igår kväll åt jag middag på Linneterassen med min "gamla" kollega Anna. Det var fantastiskt mysigt och vi hade massor att prata om eftersom vi inte setts på flera månader! Det var fullt med folk och det rådde verkligen semesterkänsla. Man borde definitivt gå ut och käka oftare! Får allt ta tag i det på semestern! =)



Och nu till lite ytligare saker.. ;o) Jag har varit på jakt efter ett par svarta jeansleggings länge nu och i helgen hittade jag ett par på Cubus som satt som en smäck! Otroligt små i storleken var de dock då jag fick lomma iväg med ett par i XL *hehe* Nåja, bäst av allt med leggingsen är att de inte åker ner i skrevet och i midjan! Vet inte om det är mig eller leggingsen jag köper som det är fel på, men OFTA så slutar det med att man får gå där och dra upp dem hela tiden, otroligt irriterande! Men icke denna gången! :o)

Sist men inte minst så vill jag slå ett slag för mitt nya guldiga nagellack som jag köpte på Vero Moda för ett tag sen.



» Lotta

Ah...äntligen hittade jag din blogg igen:) Gått in o kollat din gamla då o då och var rädd att du lagt ner helt.

2010-07-21 // 07:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback