» SKÖN HELG!

Helgen som gick var hur bra som helst!


När jag kom upp till Sthlm så mötte Åsa upp mig och vi begav oss till Kräftskivan. De var tre tjejer som hade styrt upp den och de hade verkligen tänkt på allt! Det fanns massor av god mat och gott att dricka. De hade satt ihop ett sånghäfte med bilder på oss alla och en kul "regelbok" med knasiga bilder på sig själva. Under kvällen så lektes det även lekar och sattes fyr på sånna där risballonger. Det var verkligen en toppenkväll!




På lördagen så tog vi båten ut till Fjäderholmarna där vi åt glass, strosade runt och låg på klipporna och hade det gött! Det kändes lite som att det var sista riktiga sommardagen (24 grader och strålande sol). På kvällen så grillade vi utanför Åsa och tittade på en apdålig film där Lindsay Lohan spelade strippa.





På söndan gjorde vi stan. Det blev endel traskande och aj vad ont jag hade i fötterna sen! Jag hittade en svart skinnjacka ett par långa svarta jeans (!), en väska och ett halsband :o) Självklart så hann vi med både lunch och en fika innan tåget rullade hem kl sju.


Tåget ja.. Jag åkte allra längst bak i X2000 och hade därmed inget fönster och jag vet inte om det var det som gjorde det, men jag satt och var lite lätt illamående under hela resan. Nästa gång ska jag vara lite petig och se till så att jag iaf kan titta ut genom ett fönster.


Nu sitter jag här och snörvlar lite.. Jag har nämligen gått och blivit förkyld, igen! Jag tror ALDRIG att jag varit förkyld bara en månad efter jag var det sist. Skit oxå!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback