» GLAD FETTISDAG! :o)


Idag hade jag med mig en plåt med temlor till jobbet. Florsockret fick åka på på jobbet då det skulle ha smält långt innan fikat om jag pudrat på det på morgonen. När jag bar ut plåten till bilen imorse så tänkte jag "INTE RAMLA, INTE RAMLA!" Och.... det gjorde jag inte! *hihi* Men det känns som att det är mest troligt att man skulle ramla när man koncentrerar sig som mest på att INTE göra det.

Det var ett himla tajat ;o) om trekantiga lock på jobbet och eftersom jag hade några minibullar kvar hemma så svängde jag ihop några semlor med sådanna lock när jag kom hem. Blev inte så pjåkigt faktiskt! Nästan så jag får övergå till detta i framtiden :o) Nu ska vi iaf ta med dem in till Joel föräldrar för att sätta i oss dem. Fast jag måste erkänna att jag inte är jätte jättesugen. Min semmelkvot är nog uppfylld för det här året.

Måste tipsa om en bra grej när man spritsar på topping på cupcakes eller grädde på semlor som i det här fallet. Använd en stor tyll och spritsa ovanifrån. Detta läste jag på en blogg för ett tag sen och det blir verkligen galet mycket bättre än innan då jag använde mig av en mindre tyll!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback