» RAMPFEBER


Igår var vi på Rampfeber på Lorensbergsteatern. Vi började kvällen med middag uppe i restaurangen. Jag åt en hummersoppa som var väldigt god! Och inte trodde jag att man kunde bli så mätt av en soppa. Jag orkade nästan inte sleva i mig de sista skedarna.

Innan maten så fick vi olika sorters bröd, smör och färskost. Stort plus då det är gott att knapra på något när man är lite sugen och väntar på maten :o) Kanske kan detta vara orsaken till att soppan kändes? *hehe*

Farsen var helt ok. Första akten var inte riktigt så rolig som jag hade hoppats, men det tog sig i andra akten så showen får helt klart godkänt även om det inte blev några skratt som fick det att värka i magpartiet.

På mig hade jag en gammal klänning från Filippa K, kofta från Vero Moda och stövlar från Clou som jag köpte på JERNS när jag var i Sthlm senast.

Idag vaknade vi faktiskt förhållandevis tidigt så vi har käkat frukost och jag har gjort några blommor av dekorfondanten som jag beställde från Strösel och Annat för ett tag sen. Jag gillar den verkligen jättemycket! Den är lätt att jobba med, den är god och inte så vansinnigt söt som sockerpasta kan vara och den är förhållandevis billig. Blandar man i lite CMC så blir den även lite fastare och det blir ännu lättare att göra blommor med den. 

Med den nya silikonformen jag köpte när jag var på Tårtdecor sist så går inte att misslyckas med blommorna :o)

Nu ska jag ge mig ut och se om jag kan släpa hem en björkstock som jag spanat in ;o)

Hoppas ni får en fin söndag!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback