» FÄRSKOSTCREME MED FÄRSKA JORDGUBBAR

I Emelie och Pontus bröllopstårtor så hade jag den här goda fyllningen i ett lager. I och med färskosten så blir den friskare och lite stabbigare än bara grädde blandad med jordgubbar. God sötma får den även från honungen. Jag kan lät påstå att detta är den godaste jordgubbsfyllning som jag gjort!
 

 

Ingredienser:
150 g Philadelphiaost
2,5 dl vispgrädde
2 msk flytande honung

3 tsk vaniljsocker

Färska jordgubbar, 10-15 stycken eller efter smak
 
Gör så här:
Vispa grädden och Philadelphian tills den börjar bli halvtjock. Häll då i honung och vaniljsocker och vispa allt tills det blir tjockt. Skiva jordgubbarna och vänd ner dem i färskostcremen.

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback