» NYA HYLLOR I KÖKET

I helgen så har vi satt upp hyllor i köket. Det var lite trixigt att få de båda metallister på precis samma nivå så att hyllplanen inte lutar. Vi fick faktiskt göra om det en gång, men till slut så blev det bra! Jag tycker att hyllorna fyllde utrymmet mellan kylen och tegelväggen bra! I och med det utökade förvaringsutrymmet så kan vi nu ta bort det skåpet som vi köpte när vi flyttade ihop för att jag skulle få plats med alla mina grejer :) Med lite tur så passar det på ovanvåningen i nya rummet :)
 
Konsolerna, skenorna och hyllplanen är köpta på Byggmax. Mycket billigare än Elfa och minst lika bra ;) Pallen passade fint under nedersta hyllan och den behövs när man ska nå grejer på översta hyllan, även om man är en långskånk som jag. I julklapp  fick jag en bok om surdegsbröd så förhoppningsvis så ska jag snart få användning för mina brödkorgar. Skåpet som ni ser bakom tegelväggen ska alltså snart bort.
 
I plåtburkarna längst ner förvarar jag mina tårtdekorationsgrejer, smidigt att ha dem nära till hands när andan faller på för lite tårtdekorerande. En kylskåpsmagnet köper jag alltid när jag besöker ett land jag inte varit i tidigare, men den nya kylen och frysen är så fina så magneterna får inte vara med längre. De roliga aporna får dock vara med på ett hörn. Jag får nog ta och fixa en separat magnetisk tavla som jag kan ha mina magneter på :o)
 
Som vanligt så kunde inte Joel hålla sig borta när jag skulle ta kort ;o)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback