» TREVLIG MIDSOMMAR!

 

Då var det snart Midsommar igen! Det är inte klokt vad tiden går fort. Det känns inte som att det var längesen det var vår och träden precis slagit ut. Från och med nu kan tiden gäan få gå jättlångsamt ändra fram till september så man hinner med att göra alla sommriga grejer man tänkt och att njuta riktigt ordentligt av den här underbara årstiden! Extra sakta kan tiden få gå nu i helgen som kommer att spenderas med vännerna i Båstad. Lite extra kul ska det bli att träffa Helene och Erol och deras "nya" bäbis som flyger in från Holland. Ja alltså hela familjen flyger in från Holland. Inte bara bäbisen, den har storken redan kommit med :o)

 

I år har vi gjort matlag och jag och Joel är ansvariga för Midsommarlunchen och eftermiddagsfikat. Jag har köpt god sill så klart och till fikat blir det jordgubbstårta med bland annat lemon curd, rabarberkompott och maräng :o)

 

Efter nästan en månad med fint väder så ser det så klart ut att bli regn på Midsommarafton, men vad gör väl det när man är i goda vänners lag. Hoppas bara det håller upp en liten stund på eftermiddagen så vi kan leka 5-kamp :o)

 

Hoppas ni får en fantastisk helg!

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback