» VITSIPPOR

 
Äntligen så kröp termometern upp över 15 grader idag. Underbart! Det firade jag med att att inviga vår halvfärdiga altan lätt tillbaka lutad i en däckstol :) Jag tror inte jag kan påminna mig om våren någonsin varit så här sen. Vid valborg så brukar man iaf se en och annan björk som är så där härligt ljusgrön. Nu skådar man inte en enda grön buske, MEN det knoppas för full så det är väl bara en tidsfråga innan det är härtligt ärtigt grönt över allt :o) Vitsipporna blommor för fullt och jag kunde inte låta bli att plocka ett gäng. Vasarna hittade jag på Bolia innan AW:en i fredags (som visade sig bli en helkväll *hehe*)
 
Annars då... Jo snickarna är klara och vi har gått igenom alla kvitton och slutfakturan med Edenorg. Det kändes bra och inte alls som att de försökte ta ut överpriser för extra jobb etc. Skönt! Idag drog jag dessutom sista penseldraget så nu är både lister, foder, väggar och tak målade. På köpet så har jag fått ont i nacken, men jag gissar på att det förmodligen bara beror på att jag är lite överansträngd. Det ska nog ordna upp sig så fort jag slutar flänga runt med penslar och rollers. Nu är det bara tapet som ska upp på en vägg och se ska jag vitsåpa golvet på andra våning som jag lutat idag. Sen så kan vi börja plocka in grejer, montera upp skåp och hyllor i tvättstugan etc. Det är då det roliga börjar! :)
 
Hela Sverige bakar. Jag kom inte med för den som undrar :( Skittråkigt, men sånt är livet! :o) Det finns en massa annat roligt att se fram emot så jag väljer att vara glad (efter att ha deppat lite en kväll) Men det är lixom svårt att inte vara glad när det är vår, man har en helt fantstisk pojkvän, ett fint hus snart med tillhörande jättealtan :) Sen får man inte glömma alla härliga vänner heller! Det har varit så himla mycket med huset nu de sista sex månaderna så jag känner att jag inte lagt så mycket energi på dem som jag hade velat, vilket jag har lite dåligt samvete för. Men ibland räcker helt enkelt inte energin till allt man önskar. Men nu ska det bli ändring på prioriteringarna! :)
 
Kommande vecka är kortvecka. Bara tre dagar att jobba. Hur skönt är inte det?! Jag håller tummarna för att det bli härligt väder över Kristiflygare så vi får möjlighet att inviga vår nya altan med en grillkväll :)
 
Imorn så ska jag klippa mig. Det behövs verkligen! Det är sjukt slitet och alldeles för långt. Tyvärr så har jag haft några dåliga månader då jag tappat mer hår än vanligt och det märktes extra tydligt nyss när jag blåste det rakt. Då såg man en massa hår som stod rakt ut från huvudet. Inte bra :( Får nog se över mitt vitaminintag lite granna och hoppas att det gör det hela bättre.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback