» PÅSKMAT- ÄGG MED GUBBRÖRA

Till påsklunchen gjorde jag dessa ägghalvor med gubbröra på. Väldigt smaskigt! Hade vi haft något mörkt tämligen tunt knäckebröd så hade det nog också passat alldeles utmärkt.
 

 

Ingredienser till 4 - 6 portioner:
4 st  ägg, hårdkokta 
70 gram  ansjovis, finhackad 
2 msk  rödlök, finhackad 
2 msk   gräslök, fint skuren 
2 msk   dill, fint skuren 
1 msk   crème fraiche 

rågbröd, eller knäckebröd till servering 

Gör så här:
Skala och hacka de hårdkokta äggen. Finhacka ansjovis och rödlök och skär gräslök och dill fint. Blanda ihop alltsammans med crème fraiche i en bunke. Servera på ägghalvor eller knäckebröd.

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback