» Lindas köttfärssås

Som bekant så finns det ju en hel del olika sätt att göra köttfärssås på. Här kommer ett recept på hur jag brukar göra. Jag killar köttfärsås som är kryddstak och smakar mycket! Det är ganska många olika ingredienser i receptet (vilket ibland kan avsräcka iaf mig) men jag tror att de flesta ingredienserna är sånt som man ofta har hemma.
image1272
Problem att se receptet? Kika här.


» Strimlad lövbiff med paprika och ceshewnötter

Dagens recept och tre av nästa veckas lunchlådor blev denna gången "Strimlad lövbiff med paprika och cashewnötter". Tjuvsmakade lite och det var riktigt gott! =) Here it goes:

image1258

» Lindas choklad och kokoskaka

Mamma "beställde" en mjuk kaka så jag bakade denna saftiga Choklad och kokoskaka. Man får ju passa på att baka nu när man fortfarande har tid, snart blir jag ju en strängt upptagen flicka! *hehe* I bröjan får jag pendla till Götet, vilket kommer att ta drygt fyra timmar fram och tillbaka varje dag, men det är det lätt värt tills jag får en lägenhet! Nu va det ju inte min arbetssituation jag skulle skriva om utan kakan..
image1253
...gogglade runt lite, hittade ett recept, ändrade lite och Voalla, en choklad och kokoskaka. Varför finns det inte fler kakor med choklad och kokos i, det är ju en himla god kombination! Snoddas, Kärleksmums, Moccarutor (kärt barn har många namn) i all ära, men lite variation förnöjer ju =).

Om bilderna är otydliga så kan du spara ned dem och sedan öppna dem i tex paint så blir det tydligare.