» NYA DIY DÖRRKRANSAR

 
Förra helgen så knåpade jag ihop två sånna här dörrkransar. Jag var ju lixom tvungen att byta krans nu när jag satt upp en blå Välkommen skylt över entrén. De gul/rsoa kransarna matchade ju inte alls längre ;-p
 
Som stomme för kransarna så köpte jag två skumslangar (?) för en tjuga styck på ett byggvaruhus. Tror man använder dem för att isolera rör. Sedan så försökte jag limma ihop ändrana med smältlim, men det gick inte så bra för själva slangen ville oxå smälta. Mycket bättre gick det då med silvertejp! Väldans smidigt om jag får säga det själv :o)
 
 
Jag klippte remsor av juteväv som jag sicksackade kanterna på. Sedan snurrade jag dem runt slangen samtitgt som jag limmade med hjälp av limpistolen. Som sagt så gick det ju inte så himla bra att limma på själva slangen så jag jag la väven lite omlott och limmade på omlottet om ni förstår vad jag menar.:o) Jag klippte ut blommor i vitt och blått filtyg och limmande på en pärla på varje blomma.
 
Jag sprayade även några lärkkvistar med kottar vita. Sedan var det bara att montera dit blommorna och kvisten. Med andra ord: göra det roliga! ;o) Avslutade med att knyta ett vitt spetsband längst för att ha någt att hänga den i :o)
 
Matchi matchi :o)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback