» TANZANIATAVLAN ÄR UPPSATT :o)

Usch har verkligen kommit in i en energri svacka å jag gillart inte! Jag vill vara full av energi och orka hur mycket som helst! Jag har köpt Rosenrot som jag knaprar två per dag, men det verkar inte göra någon skillnad så nu tänker jag börja svulla i C-vitaminer. Apelsiner och kiwi here I come!

Nåja, trots bristen på enegi så måste man ju försöka att hålla en viss sanitär status på hemmet. Med andra ord, jag och Joel har en städdejt idag. Inte görkul precis, men det brukar kännas väldigt skönt när det väl är gjort!

Färdiggnällt! Eller ja, nästan. en sak till :o) Har en tandköttsinfektion oxå som gör att det gör ont att tugga. sist jag hade det var jag i Australien och det gick bokstavligt talat inte att äta för att det gjorde så ont att svälja. På grund av en tandköttsinfektion lixom. Hur skumt är inte det!?). Nu har jag iaf varit på apoteket och köpt nån kräm som man ska borsta med. Hoppas den hjälper! Dumma visdomständer som sitter så långt in och är så svåra att komma åt!

Nu är jag nog färdiggnälld iaf... och tänkter då skriva en rad om bilden ovan. Det är alltså oljemålningen som jag köpt i Tanzania som jag ramat in och hängt ovanför mexiko ugnen. Jag är mycket nöjd med resultatet! :o)



» Anna

Oh hade med sådär av visdomständerna. Mitt satt i i nästan två veckor och jag hade så sjukt ont. Tillslut fick de bli ett besök hos tandläkaren som filade lite på visdomstanden och sa att jag skulle fortsätta badda med hexident. Efter några dagar försvann den. Fattar inte varför vi ska ha de där dumma visdomständerna ;)

2012-02-18 // 10:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback