» SECOND HAND FYND

När jag var i Falköping i helgen så han jag med ett besök på pingskyrkans second hand. Jag blir alltid lika förvånad över vad mycket folk det är där. Det är som en enda stor pensionärsträff. I anslutning till second handen så finns ett fik där bjuds det på rynkiga damer och herrar, bullar och underhållning av lokala förmågor. Observera att jag inte skrev talanger *hehe* Men lite gulligt är det allt! Jag kom iaf hem med ett gäng virkade dukar (som ska bli en lampa) och ytterligare ett silverfat. Köpmansdisken stod hemma hos mamma och pappa och väntade på mig.
 
 
Idag har jag målat andra lagret färg på byrån. Den kommer att bli så fin! Sen har jag bakat en tårtbotten, lite läskiga småkakor samt pysslat ihop ett gäng dekorationer till tårtan som jag ska bjuda på på lördag :) Nu är det snart Grey's Anatomy! Hoppas ni har en fin mittvecka!
 

» 30-ÅRS TÅRTOR I CERICSE & SVART

Till festen så hade jag gjort två tårtor. De bestod av ljusa bottnar med ett lager hallonmousse och ett lager nutellamousse. De var spacklade med smörkräm och täckta med sockerpasta. Alla dekorationer är i sockerpasta och vissa blommor är penslade med lite silverglitter. Blandar man i en gnutta CMC i sockerpasten så får man blommor som hårdnar ordentligt (vilket man vill då de håller formen bättre :) Det var roligt att göra en tårta i lite tuffare färger för omväxlings skull :)
 

» EMILYS 30-ÅRS FEST!

I lördags var det fest i Falköping! Himla skojigt att träffa alla igen och lite semtimentalt då det kommer dröja ett bra tag tills jag ser vissa igen. Åsa ska flytta till San Francisco och Helene ska föda barn och flytta till Holland. Tur att man har några goa brudar kvar i Svedala iaf!
 
Emily fick en massa smycken och lite andra roliga grejer så som en hatt med tillhörande burkhållare och sugrör samt ett Ullaredsspel. Jag gissar på att jag kommer att bli tvingad att spela detta vid nästa besök *hehe*
 
Det var en riktigt rolig fest med god mat, lekar och lite skaka på rumpan! :)
 
 

» JOELS PASTAGRATÄNG

Idag har det grejats här hemma minsann :) På lördag har Emily 30-års fest och till detta så har jag lovat att fixa två tårtor så idag har jag bakat tårtbottnar och knåpat ihop dekoratiner. I måndags var jag inne på Panduro för att köpa svart sockerpasta, men den var slut så jag var tvungen att beställa. Jag var lite orolig där ett tag för att det inte skulle komma fram i tid, men idag kunde jag hämta ut paketet. Lättnad! :) "Strössel och annat" som webshoppen heter är riktigt bra. Jag har beställt där ifrån tidigare och även då kom leveransen snabbt :)
 
Annars så har jag packar inför helgen då vi åker hem till Falköping imorgon efter jobbet. Sen har jag sytt in en klänning en aning som gått och blivit lite för stor och som jag tänkte ha på lördag. Dock så råkade jag packa ner några fler klänningar i resväskan, just in case. Man kan ju får för sig att ändra sig ;o)
 
Pastagratängen här nedan gjorde Joel idag. Den blev riktigt god så jag tänkte att jag slänger upp receptet här så vet man vart man har det om man blir sugen på den någon mer gång.
 
 
Ingredienser:
1 gul lök
3 st vitlöksklyftor
1 morot
400 gram nötfärs
400 gram krossade tomater
5 st soltorkade tomater i olja
lite kalv- eller oxfond)
salt och svartpeppar
500 gram pasta
1 burk crème fraiche
1 burk keso naturell
örter, (torkade går bra: timjan, basilika och/eller oregano)
2 dl  riven parmesan
 

Gör så här:

1. Hacka löken, pressa vitlöken och riv moroten. Fräs tillsammans med nötfärsen i en gryta.

2. Tillsätt krossade tomater och finhackade soltorkade tomater. Låt puttra under lock i 10 minuter.

3. Sätt ugnen på 225 grader. Koka pastan al dente. Sila bort vattnet och blanda pastan med crème fraiche, keso och örter.

4. Varva pasta, köttfärs och parmesanost i en stor, ugnsfast form. Salta och peppra mellan varven och avsluta med ett lager ost.

5. Gratinera i 15-20 minuter, tills gratängen fått fin färg.


» TILLBYGGNADSSIDAN UTAN ETENIT

Så här ser huset ut nu när vi rivit ner eteniten på en sida. Om det var skabbigt innan så ser det för bedrövligt ut nu *haha* Men det blir nog fint när det är klart! Det tog oss tre ungefär fyra timmar att riva ner eteniten och plasta in den i paket som man orkar lyfta. Jag stod för själva inplastandet. Har man sett Joel slå in julklappar så anförtror man honom inte med paketinslagning av någon form i framtiden *hehe*
 
Annars då.. Jo jag har varit och besökt tandläkaren idag. Jag hade ett hål! Fast det var väl ingen surprise i och för sig med tanke på att jag hade början till ett hål när jag var på kontroll sist för en si sådär fyra år sedan. När de då hotande att dra ut hela tanden (eftersom det det var en visdomstand) så la jag benen på ryggen och ignorerade min munstatus :) Nu hade det iaf utvecklats till ett riktigt hål och den här tandläkaren var lite mer försonlig och tyckte att vi skulle laga det. Jag hade tur så de fixade det direkt! Så nu är jag hålfri och 2400 kr fattigare.
 
Efter tandläkaren så mötte jag upp Joel på gymmet. Det är en skön känsla när man upptäcker att man orkar göra en övning som man inte klarat innan! :)
 
Imorgon är det keramikkurs igen. Längtar :o)
 

» HUSET INNAN TILLBYGGNADEN

Jag tänkte att jag skulle passa på att dokumenter hur arbetet med tillbyggnaden fortskrider och har därför skapat en nya kategori "Tillbyggnad/ renovering". Vi har alltså fått bygglov. Papprena från kommunen kom fem veckor senare än utlovat. Pinsamt och inte var det billigt heller. Prislappen ska ju vara anpassad till hur många timmar som läggs ner, men jag har mycket svårt att tro man spenderat så mycket tid som fakturan avser! Nåja. Vi har iaf beställt fönster. Vi har valt elektriker och vi håller på att samla in offerter från byggare. Vi har redan fått från de som hjälpte oss sist och förmodligen så blir det så att vi använder dem igen, men vi känner ändå att vi gärna vill ha något att jämföra med. Konstruktionsritningarna ska vara klara nästa vecka. Förhoppningsvis så kan vi komma igång iaf inom en månad. Nedan ser ni några bilder på hur huset ser ut idag.
 
 
Och här nedan ser ni en bild på hur huset med tillbyggnaden kommer att se ut:

» MAMMAS ÄPPELKAKA

God söndag! Här kommer receptet på den äppelkaka som jag bakade igår. Det är mammas gamla recept och den är verkligen god, saftig och väldigt enkel att göra! Nu ska jag och Joel fortsätta att riva ner etenit.
 
 
Ingredienser:
4 dl vetemjöl
2 dl socker
3 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kardemumma
2 dl mjölk
50 gram smält smör
3 stora äpplen

1½ tsk kanel
2 msk socker
 

Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en rund form, ca 22 cm i diameter. Smält smöret. Blanda mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker och kardemumma. Häll i mjölken och smält smör. Blanda väl. Häll smeten i formen. Skala äpplena och skär dem i skivor. Tryck ner dem tätt i två cirklar i smeten. Grädda i 40 minuter. Serveras med fördel precis som den är utan andra krusiduller till :)
 

» EGOBILDER

Nääääeee! Lägga upp bilder på sig själv så där! Sånt gör man inte ostraffat *haha* Hon måste verkligen tro att hon är nåt! ;o)
 
Nu råkar det vara så här att jag tror att jag är något, alla är någon! Sen tyckte jag hade en snyggdag idag och bestämde mig för att föreviga den med några bilder och det är det väl ingen som dör av :) Nackdelen när man alltid är fotograf är att man själv sällan är med på några bilder och det gäller ju att dokumentera sitt nylle innan rynkorna börja komma smygandes.
 
Förutom att leka med kameran idag så har jag varit riktigt proaktiv. Jag har power walkat, vart på loppis och köpt en bricka samt en virkad duk som jag ska använda till kommande keramik alster. Jag har varit på Frölunda Torg och köpt lite presenter och druckt en good smoothie Naked Juice Bar. Jag har bakat en äppelkaka med äpplen från trädgården och jag, Joel och hans pappa har börjat riva ner eteniten på huset. Hua mig vilka äckliga stora spindlar det bodde mellan eteniten och den gammal träfasaden! Får rysningar bara jag tänker på det! Sist, men inte minnst så har vi i kväll varit inne hos Joels föräldrar, fikat äpplekaka och kollat på hockey :) Mycket bra dag om ni frågar mig!
 

» DAGENS

Fredaaaaaag! Wohoo! :) Hur skönt är inte det?!
 
Jag tyckte jag var lite piffigt klädd idag så jag passade på att ta ett kort när jag kom hem från jobbet. De vinröda byxorna är väldigt sköna och stretchiga och inhandlades på Vero Moda när jag och Joel var i Köpenhman. Pricken över i:t utgör nog ändå skärpet (Cubus) och väskan (Mulberry) :o)
 
Efter jobbet idag mötte jag och Joel upp på Ica för att handla lite mat inför helgen. Efter Ica så hade vi bestämt att åka till K-rauta för att införskaffa plast och tejp som vi kommer att behöva när vi tar ner eteniten. Eftersom vi körde olika bilar så skildes vi åt vid Ica för att mötas upp på K-rauta. Nog för att Joel kör långsamt, men när jag suttit i bilen vid K-rauta och väntat i fem minuter så började jag nästan bli lite orolig så jag slår honom en signal. Gissa var karln min befinner sig då? Han är nästan hemma! Då hade han helt glömt av att vi skulle ses på K-rauta trots att det var det sista vi sa innan vi skildes åt. Disträ eller vad?! *haha*
 
Nu blir det lite slappande sen ska vi tag tag i fredagsmiddagen. Idag blir det favorit kycklingsoppan och ett gott bröd till detta :o)
 
 
Hoppas ni får en mysig kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» MIN FÖRSTA KERAMIK

Nu har jag tagit hem de första grejerna som jag gjort på keramikkursen. Det tar sin lilla tid innan man blir klar. Först så ska man dreja skålarna och sedan ska de vila inplastade tills nästa gång då man fixar till bottnarna och sätter på eventuella dekorationer. Sedan ska de torka och till kurstillfälle nummer tre så är de förhoppningsvis skröjbrända och då kan man doppa dem i färg och sen ska de brännas igen. Så först fjärde gången får man med sig grejerna hem. Å jag som inte gillar att vänta *hehe* Det var iaf väldigt kul att se sina alster helt klara! För att vara de första saker som jag gjort i keramik så är jag rätt nöjd :) Här kommer lite bilder.
 
Det första jag drejade var denna kruka. Inte vansinnigt rolig, men nån stans ska man ju börja :)
 
Sen gjorde jag de här skålarna. Inte så pjåkiga, men om man ska vara petig så kunde de varit lite tunnare. Men det är inte så lätt som det ser ut att dreja. Speciellt inte att centrera "klösen" som själva lerklumpen kallas. Får man inte klösen centrerad så blir det bara pankaka av allt så som det blev förra gången *hehe* För att få till fjärillarna så har jag använt mina fjärillsutstickare som jag har till tårtor. Kul att man kan hitta flera användingsområden :o)
 
En liten hållare för värmeljus. Superlätt att göra. När leran var utkavlad till lagom tjocklek så la jag på ett spetsband som jag kavlad in i leran som då fick ett så här fint mönster. Sen var dett vara skära ut en remsa , en rund botten och foga samman med sickel (väldigt mjuk lera, bildas när man drejar).
 
Jag gjorde även några enkla fjärillar som jag knöt ett snöre i och hängde runt två glasburkar :)
 
 
 

» BISKVIER

Nu är biskvierna klara och ja, de blev mycket snyggare än de vi gjorde när vi var 10 år *hehe* Vi fick till tillsätta lite extra äggvita för att inte själva kaksmeten skulle bli för tjock. Ett annat bra tips är att verkligen låta smöret vara rumstempurerat och sedan vispa ihop krämen med balongvispar länge. Då får man en riktigt fluffig och god smörkräm.
 
 

Madelbotten:

250 g mandelmassa

45 g äggvita (ett ägg väger cirka 30 g)

 

Fyllning:

200 g rumsvarmt smör

2 1/2 dl florsocker

2 msk kakao 1 äggula  

 

Gör så här: Riv mandelmassan och blanda i äggvitan lite i taget. Blanda till en slät, klumpfri smet. Fyll en spritspåse med en rund tyll av modell större och spritsa ur runda små bottnar. Grädda i 180 grader tills de fått fin färg i cirka 7 minuter. Håll koll på kakorna så att de inte bränns vid. Gräddningstiden beror på hur tjocka du gjort kakorna.

 

Blanda det mjuka smöret med florsocker, kakao och äggula. Rör till en jämn smet. Tillsätt valfri smaksättning. När kakorna svalnat så klickar du ut en tämligen stor klicka med smörkräm på varje botten. Bred ut den med en kniv så att biskvin får en fin form. Ställ kakorna kallt.   Smält 200 g choklad. Doppa dem medan de fortfarande är kalla. Förvara svalt.

 

» DIRTY DANCING PÅ CHINA TEATERN

 
 
Maten på Rablas igår var hur god som helst! Vi praktiskt taget rullade där ifrån *hehe* Klockan halv åtta började Dirty Dancing på China teatern. Jag hade inga specilla förväntingar, men det var en grym show! De dansade och sjöng helt fantastiskt och hela uppsättningen kändes verkligen proffsig! Jag minns inte filmen i detalj, men Åsa som är ett stort fan sa att alla repliker var i princip identiska med de i filmen fast på svenska. Jag kan verkligen rekommendera den här föreställningen :)
 
Nu sitter jag och Åsa och väntar på att bulldegen ska jäsa, sen blir det även biskvibak. Hoppas att det går bättre än det gjode när vi bakade biskvier sist, det vill säga när vi var typ 10 år *hehe*
 
 

» HÖSTPROMENAD I STOCKHOLM

Hej på er! Nu är jag uppe i Stockholm hos bästa vännerna Åsa och Helene! Jag och Åsa har precis gått en skön promenad i Ursvik. Jag njuter verkligen till max av dagar som denna då solen skiner och träden är så himla vackra. Tyvärr så är denna period inte speciellt långvarig så det gäller att passa på att ge sig ut i naturen och verkligen njuta! Min nya regnjacka passade bra i naturen :)
 
Nu har vi precis käkat och sitter och googlar på kakor som vi ska baka imorn. Det lutar åt att det blir kanelbullar och biskvier! :)
 
Ikväll ska vi käka tapas på Ramblas och sen blir musikal, Dirty Dancing! :)
 
 
 
 

» KERAMIK

Igår var jag på keramik kursen för tredje gång. Jag provade att dreja igen, men den här gången gick det inte lika bra *haha* Det blev snett och vint och hela skiten kollapsade. Å jag som var så grym sist. Nybörjartur kanske ;) Fast jag vet iaf vad jag gjorde fel. Jag fick inte lerklupen i centrum innan jag började forma den. Attan att det ska vara så himla svårt att få den i mitten! Jag måste verkligen lära mig tekniken för detta och det gör man väl bäst genom övning så det är bara att forsätta prova dreja vid varje kurstillfälle så kanske jag får in rätta knycken med centreringen innan kursen är slut :)
 
 
Leran som kollapsade kan man iaf återanvända så jag tog med mig den hem och ikväll så har jag kavlat till lite grejer istället. Sjukt mycket enklare, men inte samma charm som att dreja. Jag gjorde iaf tre fjärillskrokar, några hjärtan, snöstjärnor och änglar att hänga i granen, spetsljusstakar och änglaljusstakar. Sist men inte minst så provade jag att kavla ett fat som jag pressade ner en spetsduk i och och lät torka till lite granna med extra hjälp från hårtorken innan jag flyttade över den till en annan tallrik.
 
Vid nästa kurstillfälle ska jag ta med mig mina alster och få dem brända. Efter det ska de glaseras :)
 
Om det skulle vara så att det är någon som är intresserad att testa på kermaik som läser dett så måste jag tipsa om den väldigt braiga boken "Fabulös keramik". Den innehåller massor av fina bilder, ideér och steg-för-steg beskrivningar.
 
Imorn åker jag upp till Stockholm och hälsar på Åsa och Helene. Ska bli riktigt roligt!!!
 

» TAPAS

I lördags var vi på Manana och käkade. Jag kan verkligen inte få nog av tapas. Så himla gott! Faktum är att det blir tapas igen på lördag fast då i Stockholm. Tror det är lite samma grej för mig som med smågodis, man behöver lixom inte välja utan man kan få lite av mycket :)
Idag har jag varit så himla trött. Väldigt konstigt då jag la mig klockan tio igår och somnade som en stock. Jag har iaf lagat lite lunchlådemat tills de kommande dagarna. Det blev samma som jag och Joel gjorde i fredags. Tortilla med kyckling stekt i pesto, till detta en massa grönsaker och en klick creme fraiche blandat med ytterligare pesto. Krispigt fräscht och gott!
 

» FINA BOXAR

 
De här fina trälådorna köpte jag till reapris på Indiska för ett tag sen. Jag hade spanat in dem tidigare, men tyckt att de var lite dyra. Därför var det extra kul när jag hittar dem till reapris :) Likt köpmansdisken så vet jag inte riktigt vart jag ska ha dem ännu, men det ger sig *hehe*
 
Sol idag oxå! Finaste tjejerna sov över här så på förmiddagen så slöade vi framför tv:en och kikade på "Rock of Ages" Jag är inte så mycket för just musikaler, men musiken var grym och Tom Cruise gjorde en väldigt bra skådespelarinsats i rollen som Stacee Jaxx! Efter filmen så skjutsade jag Åsa till stationen och passade samtidigt på att gå en runda på stan. Jag kom hem med ett skärp och en tröja från Kappahl. Har man gått och blivit tant eller vad?! *haha* Nu i eftermiddag så har jag och Joel gått en långpromenad i det fina vädret. Jag har en bra kille jag som nästan alltid följer med mig ut och går!
 

» ÄPPELPAJ MED TOSCA OCH CALVADOS

Igår hade jag med mig de här två pajerna till jobbet. Jag tycker det är jättesvårt att veta hur mycket fika man ska göra för ibland så dyker det upp fem pers och andra gånger så är man 25 pers. Denna gången hade jag turen att ha gjort alldeles lagom mycket fika. Bara en liten bit var kvar när alla fikat. Jag måste säga att detta är en av de godaste äppelpajerna som jag bakat. Toscatäcket och calvadosen gör verkligen sitt! Till pajen så serverade jag vaniljglass, dock inte hemmagjord den här gången. Nån måtta får det allt vara! *hehe* Receptet till pajen hittar ni HÄR.
 
För första dagen på länge så vaknade man till soligt och fint väder idag. Det firade jag med att ta en morgonpromenad. Naturen är verkligen vacker nu i sin färgglada skrud. Speciellt i morgonsolen :) Kortet här nedan knäppte jag med telefonen när jag var ute och gick. Det ser nästan onaturligt färgglatt ut, men det var precis så här det såg ut. Inga filter här inte ;o)
Nu ska jag snart ta mig in till stan för att möte upp tjejerna. Först blir det lite shopping och sen har vi bokat bord på Manan klockan fem. Efter det blir det mys och dessert hemma hos Sabina som är gräsänka. Ingen utgång här inte. Det är är vi alldeles för gamla för *haha*
 
Hoppas ni får en skön lördag för det ska jag ha! Hej!
 
 
 

» KÖPMANSDISK/APOTEKARDISK

 
En sån här köpansdisk har jag letet efter på Blocket i säkert ett halvår, men de går åt lika fort som en kladdkaka här hemma. Ja ni hajar va?! Swisch säger det sen är den borta! Förmodligen så beror det på att liknande inte finns att köpa i butik längre. Bruka har en, men den kostar runt 8000 spänn.
 
Hur som helst, igår kom det ut ytterligare en köpansdisk på Blocket. Jag lyckades att se annonsen en halvtimme efter att den kommit ut och ringde direkt, men då var det redan 10 stycken som hade hört av sig och den var redan bortlovad :( Men han som sålde den sa att han hade ytterligare en precis lika dan men att han preciiiiis mailat en kille och sagt att han kunde få köpa den. Säljaren lovade att smsa mig senare på kvällen om snubben han mailat hört av sig och då skulle jag i så fall få köpa den. Så där låg jag i sängen och väntade på att telefonen skulle plinga hela natten.. typ ;o)
 
När jag vaknade så var min telefon tom på meddelanden så jag antog att det var kört, men icke! Vid sex-tiden på kvällen så ringer säljaren och säger att jag kan få köpa den för ynka 200 kr! Lyckan var total! :) Köpmansdisken såldes i Falköping av alla ställen så mina snälla föräldrar hämtade den åt mig redan samma kväll! Mamma har mejlat över dessa bilder så nu står den deras källare och väntar på mig att jag ska komma och hämta den och måla den vit :) Mamma skickade även över nedersta bilden. Så fin den kommer att bli. Gillar handtagen lite extra mycket :o)
 
Nu vankas Revenge!
 

» PROTEINRIK OCH GOD GRÖT

 
Här kommer ett tips på en god, mättande och kaorisnål (270 kalorier) gröt som jag uppfunnit *hehe* Mät upp 1 dl havregryn i en kastrull, hacka en tredjedels banan och tillsätt. Häll i ½ dl mjölk (jag anväder sojamjölk, tycker det blir godare), cirka 1½ dl vatten och en nypa salt. Koka tills banan blivit mjuk och tills gröten fått en ganska tjock konsistens. Vispa upp två äggvitor lätt (eller använd äggvita på flaska, mycket smidigt) och tillsätt tillgröten rör om ordentligt samtidigt som du kokar gröten. När äggslajmet koagulerat så är gröten klar. Häll upp i en skål och strö över kanel och fusksocker. Låt svalna något. Blanda ½ dl kesella 1% med lite vaniljpulver och ev lite fusksocker. Klicka på gröten och ät och njut. Smakar nästan efterrätt *hehe* Om man inte gillar varm banan så kan man såklart utesluta denna :) Ni kanske tycker det låter äckligt med att ha i äggvita, men det smakar inget alls, men det tillför trevliga proteiner till måltiden :)
 
Herrjösses vad det regnar ute nu!!! Det måste ändå vara något form av regnrekord i år. Sommaren var ju inte precis regnfri och varenda dag HELA september och oktober så har det regenat. Så himla trött på skiten! Ursäkta bitterheten, men nu får det väl ändå snart vara färdigregnat snart va?!
 
Nu vankas det snart drejkurs, men först; GRÖT! *hihi*

» GARNIG REN

 
Den här renen i pappmachet köpte jag för ett tag sedan och i helgen så fick den äntligen lite lurv i form av garn på kroppen. Tycker den blev rätt mysig :) Den får stå och göra lyktan vid trappan sällskap tror jag.
 
Vad händer annars då? Jo mycket fokus går till tillbyggnaden där planeringen nu är i full gång. Det ska beställas fönster och övrigt material. Det ska hittas en byggfirma, elektriker konstruktör osv så det är mycket att stå i, men samtigt så gillar jag ju att ha projekt på gång så det känns hel ok :)
 
En annan "nyhet" är jag börjat på en drejkurs. Jag gick första gången förra onsdagen och jag är helt såld! Tror dey kan bli min nya fetish. Ända sedan dess så har jag googlat på saker att tillverka och diverse tekniker. En helt ny värld öppnar sig när man börjar att skrapa lite på ytan. Jag ser fram emot nästa kurstillfälle som är redan imorgon!
 
Annars så håller jag igång med träningen. Jag försöker utföra minst en fysisk aktivitet om dan. Det brukar betyda powerwalk om regnet inte öser ner och hemma-video-träning om det är allt för bedrövligt ute. Det känns väldigt bra att vara aktiv måste jag säga och inte har jag åkt på någon höstförkylning ännu! Kanske har det med varandra att göra ;o)
 
I helgen kommer Åsa hit. Då vankas det tjejkvällManana tillsammans med några andra fina väninnor och lite shopping på stan innan det kanske. Jag är ute efter ett par svarta och bruna skoletter. Inte helt lätt när man har typ 42 i skor :(
 
Nåja, nu ska jag krypa ner i soffan och se ett avsnitt av The Gates. Ha det fint hörrni!