» GRIFFEL-MAGNET-TAVLA


Första officiella dagen på semestern idag! Tjohooo! Dock så är det rätt kallt (17 grader) och halvmulet. Påminner tyvärr allt för mycket om förra sommaren. Hoppas att värmen kommer tillbaka, snart!
 
Jag inledde semestern med att röja ur garderoben. Min sock/underklädes/strumpbyxlåda var rena rama kaoset och innehöll allt för mycket som jag inte använder. Det blev en överfull ica påse som åkte i soporna :) Sen rensade jag även bland kläderna och la sånt som jag inte använder i en låda. Det rä inte klokt vad mycket plagg man samlar på sig som man inte använder.
 
Sen har jag varit ute och gått idag. En hel mil närmare bestämt. Jag började vid Bertilssons stuga och gick sedan runt lilla.- och stora Delsjön. Det var härligt även fast det blåste en hel massa.
 
Som jag skrev i några inlägg längre ner så har jag spraymålat min griffelmagnettavla. Tycker den blev finare så här :o) Själva tavlan är målad med några lager magnetfärg och sedan med vanlig väggfärg som jag blandat kakelfogspulver i för att kunna skriva på den med tavelkritor utifall att andan skulle falla på :) Sen köpte jag även superstarka magneter på Panduro efter ett tips från en läsare. Så nu sitter alla mina magneter på tavlan :o)
 
Så här såg den ut innan:
 
En ny blågrå filt samt kudde från Hemtex har även fått flytta in:
Visst blev det väldigt mycket manligare med det gråa? :-p *hehe*
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback