» NÅT SKA MAN JU GÖRA

 
För några dagar sedan så fick jag snilleblixen att det nog hade varit väldigt fint med ett gäng virkade stjärnor i granen i år. Och vad gör man inte då utan surfar runt på Youtube efter en virkbeskrivning. Att försöka LÄSA en beskrivning har jag slutat med. Jag förstår aldrig vad de menar vilket leder till att jag bara blir frustrerad. Lättare är det då att titta på någon som faktiskt virkar, även om det kan gå lite väl snabbt ibland. Första stjärnan jag virkade tog nog lite mer än en timma vilket var ungefär 45 minuter längre än jag räknat med ;o) Nu klockar jag ungefär 20 minuter per stjärna :o) De små stjärnorna hamnar i granen, de stora vet jag inte riktigt vad jag ska göra med, men nåt kommer jag nog på :o) Förslag mottages gladeligen! Jag har en liten idé om att man kan kila in en ståltråd i de stora stjärnorna, men jag vet inte riktigt om det går rent praktiskt. Vi får se :o)
 
Annars då? Jovars tackar som frågar ;-P Veckorna går ruskigt snabbt och jag blir nästan lite stressad när jag tänker på allt som jag vill hinna med innan jul. Obs, läs "vill" det är alltså inga måsten vi pratar om. Även om att hänga nya gardiner, pyssla ihop julkort och baka en massa godis och julegott nästan borde kvalificeras som "måsten" ;o) Undra om Joel också tycker det om jag säger att jag måste baka lite istället för att tvätta och dammsuga ;o)
 
Just det ja, här nedan har ni virkbeskrivningen. För ett proffs går det säkert lätt som en plätt, men för mig tog det som sagt över en timme att göra första stjärnan *host host*
 
  
 
Grävde fram förra årets miniplastgranar ur källaren igår. De låg i en påse med endast en intorkad stor äcklig spindel i botten. Det är snarare regel än undantag att man hittar en levande eller död spindel när man packar upp något som varit i källaren. Usch får rysningar bara jag tänker på det! Det ska bli jättekul att ta upp kartongerna med alla julsaker från källaren, men jag ser inte fram emot de objuda gästerna som säkert gömmer sig i dem. Till våren är det vi som gör ett ordentligt ryck och städar ur hela källaren. Även om det nog får bli mest Joel som bär ut alla grejer. Ser inte fram emot det jättemycket... :( Men granarna är fina iaf!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback