» RISGRYNSPUDDING MED SAFFRAN
Jag fick lite julfeeling igår så jag svängde ihop en risgrynspudding med saffran. Väldigt lätt att göra och så mumsigt!

Ingredienser:
3 dl risgrynsgröt, ca 300 g
3/4 dl grädde
2 ägg
2 msk strösocker
1 påse saffran, 0,5 gram
Gör så här:
Blanda gröt, grädde, ägg, socker och saffran i en bunke. Häll smeten i en ugnssäker form ca 15×20 cm. Grädda mitt i ugnen ca 40 min. Kortare tid om du använder en större form så smeten blir tunnare. Min pudding hällde jag i en hög form och den var inne i drygt 40 minuter. Du vet att den är klar när den slutat "skvalpa".
Serveras ljummen med lätt vispad grädde och drottningsylt.
» SEA RANCH CALIFORNIA
Hej finisar!
Det var banne mig inte igår som jag bloggade! Så kan det gå ibland 😊
I fredags hoppade jag på planet till Åsa och Per i San Francisco! Vi tog direkt bilen upp till Sea Ranch som ligger cirka fyra timmars bilfärd norr om SF vid kusten. När jag och Joel var i Cali för två år sedan så åkte vi ju Highway 1 söder ut. Nu tog vi alltså samma väg fast norr över istället 😃
Det är så himla vackert och rofyllt här! Långt från stora städer och bullrig trafik. Det enda man hör är de stora vågorna som slår mot den klippiga kusten 😃
Vi har hyrt ett jättemysigt hus med havsutsikt, öppen brasa och jacuzzi över helgen. Imorn (måndag) åker vi tillbaka till SF igen 😀
Här kommer en hel drös med bilder!

På väg över Golden Gate bron

Promenix

Åsa, Per och Amanda

Världens finaste och gladaste Amanda

Lååååångfrukost med fin utsikt..

Mer promenad 😀


Selfie!





Sjölejon som solar sig 😃

Det är ganska tort här, men en och annan blomma finns det här och där

Gos!


Härligt att sitta utanför huset och lyssna på vågorna

Mys med pappa 😍
