» AFTEREIGHT TRYFFLAR
Det blir en del julgodisbakande i år 😊 Tycker det är så himla svårt för man vill ju göra alla favoriterna plus testa nya recept och då kan det ju lätt bli väldigt mycket. Kom och ät! 😋

» FIKONMARMELAD
Fikonmarmelad är underbart gott till pepparkakor med ädelost på och allra godast är den om den är hemkokad! 😃

Ingredienser:
250 gram torkade fikon
2,5 dl vatten
0,5 dl strösocker
Saften av en halv citron
2 kanelstänger
Gör så här:
Blötlägg fikonen. Gärna ett dygn, men ett par timmar funkar fint det oxå :) Hacka dem fint och koka dem sedan med övriga ingredienser i cirka 30 minuter eller tills marmeladen fått en bra konsistens. Tag bort kanelstängerna och häll upp marmeladen på burkar.
» GRÖTMUFFINS MED BANAN OCH HALLON
Gjorde precis de här muffinsen till Emmett och de verkar gå hem som det mesta hemlagade har jag upptäckt. Innan jag kom på det så trugade vi honom med burkmat i typ två veckor vilket han var föga intresserad av, men hemlagad mat verkar nästan gå ner i oändliga mängder 😊 Tänk att det kan vara så stor skillnad!
Fast om man smakar på barnmatsburkar (ja alltså inte själva burken utan innehållet 😝) så förstår man kanske varför 😋

» JULGRUPP
Skriv inläggstext

Något som är väldigt roligt att göra till jul är julgrupper! Tyvärr så finns det ju inte plats för hur många som helst 😝 Note to myself: skaffa större hus 😋

Hittade även ett väldigt käckt ljus från MUJI som doftar braseld. Och det doftar verkligen braseld! Så nu tittar jag på julbrasan på tv, lyssnar på julmusik och sniffar på ljuset. Känns nästan som att vi hade en öppen brasa på riktigt 😛

» CHOCOLATE CHIP COOKIE DOUGH TRUFFLES
Idag har jag bakar de här tryfflarna som smakar kakdeg och innehåller bitar av mörk choklad och valnötter. Sååå goda! I och med den kondenserade mjölken och att de doppas i mörk choklad så smakar de inte deg utan just tryfflar/godis 😃
