» Frukostmuffins

Bakade precis sånna här muffins tills imorgon, men såklart var jag tvungen att provsmaka en! Väldigt goda måste jag säga, och nyttiga!


Frukostmuffins med parmesan och basilika


Receptet är för 4  port


Ingredienser:
1 ägg
1,5 dl grahamsmjöl (lite drygt)
0,5 tsk bakpulver (använde lite pulverjäst istället)
250 gram kesella
4 msk parmesanost, riven
2 msk färsk basilika, grovhackad (gick bra med torkad oxå!)
1 krm salt

Gör så här:
1. Rör samman alla ingredienser, degen ska vara ganska lös så man kan klicka upp den i formarna.
2. Fördela i 5 muffinsformar
3. Grädda i 250 graders varm ugn i ca 20 minuter.

92608-156

Receptet är hämtat från Tasteline




» Jonna

Ser gott ut =)

2006-08-21 // 13:23:02

Åh det lät gott, måste prova! Älskar nybakat på morgonen!

2006-08-21 // 17:40:08

Japp de var riktigt smaskiga! Tänk att man har missat vad gott det är med parmesaost hela livet! Men bättre sent än aldrig! =)

2006-08-21 // 17:52:02
» cizzi

Gött =)

2006-08-21 // 18:26:48
» Linda

Kul med lite baktips oxå! =)

2006-08-21 // 22:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback