» Kelda thaigryta
Här kommer dagens middagstips! En enkel och god gryta som du lätt slänger ihop på en kvart!
Ingredienser:
5 dl Kelda thaisoppa
3 kycklingfileér
1 gul lök
1 röd paprika
10 cm purjolök
1 msk maizena redning, ljus
1 tsk olja
äggnudlar med fullkorn
Gör så här:
Hacka lök, paprika och purjolök och fräs det mjukt i en stekpannan utan att det tar färg. Tag upp grönsakerna. Dela kycklingfileérna i mindre bitar och fräs dem i stekpannan. Tillsätt grönsakerna och thahisoppan och låt det koka upp och puttra i några minuter. Red av maizena tills det fått en lagom konsistens. Servera med fullkorns äggnudlar.
Ingredienser:
5 dl Kelda thaisoppa
3 kycklingfileér
1 gul lök
1 röd paprika
10 cm purjolök
1 msk maizena redning, ljus
1 tsk olja
äggnudlar med fullkorn
Gör så här:
Hacka lök, paprika och purjolök och fräs det mjukt i en stekpannan utan att det tar färg. Tag upp grönsakerna. Dela kycklingfileérna i mindre bitar och fräs dem i stekpannan. Tillsätt grönsakerna och thahisoppan och låt det koka upp och puttra i några minuter. Red av maizena tills det fått en lagom konsistens. Servera med fullkorns äggnudlar.
» Anonym
Hej! Slog mig idag när jag kikade in på din blogg, överst på sidan, på själva Internet fönstret, så står det ju "Stil är i..."osv, ska det stå "först", eller "första"? Tänkte bara om du hade tappat a:et där? Kram!
» Lindis
Oj, tack! "a:et" hade visst fallit bort! Kramis!
» issa
åh va gott! va bra middagstips du har:) keldasoppar är supergoa! mkt goare än knorr:)
Trackback