» SOMMARDAGAR

Igår var Sabina och Martin här för lite grill. Underbart skön och solig kväll och ypperligt sällskap! :) Hoppas det blir fler sånna här kvällar innan sommaren checkar ut för den här gången! Till dessert hade jag tänkt göra en paj med hallon och björnbär. Vi plockade hallon precis innan vi åkte hem i fredags och igår när jag skulle göra pajen så upptäckte jag till min förskräckelse att de redan möglat. En hel fin glasslåda med hallon :( Hur som helst så fick det bli en äppelsmulpaj istället, men det är ju inte så pjåkigt det heller! :)
 
 I torsdag var Joel, jag, mamma och pappa ute med husbilen och båten en sväng. En jätteskön dag! Det är roligt att köra motorbåten specielt när det går fort! Jag är grymt sugen på att köpa en egen båt, men då en större där det finns ett pentry samt som man kan sova över i. Vi var även förbi en sväng till Spiken där vi strosade runt och köpte glass :)
 


» Pappa

Möglat? så fort. Det hade ju regnat på morgonen. dom var väl lite blöta. Utan locket på kanske dom hade klarat sig bättre. Synd.

2012-08-12 // 12:14:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback