» INOMHUSTRÄD

 
I väntan på julgranen så har jag tagit in en ett träd, nåja en gren som jag sprayat vit :o).Vasen med ljusgrenar fick stå kvar, men för att skapa en helhet så "klädde jag in" vasarna i Cole and Sons träd tapet. Även lärkgrenaran har jag sprayat vita. I trädet sitter en liten fågel som jag köpt på Iems på Frölunda Torg. Fjärilarna och "free hjärtat" har jag gjort av självorkande lera. Blommorna har jag virkat. Ängel är gjord av keramik och stålhjärtat har jag köpt på Panduro som jag sedan virat pärlor runt :o)
 
Här hemma håller vi på och grejar med huset. Igår var vi och beställde kakel och klinker och jag oljade in altandörren med linolja. Jag är verkligen jättenöjd med utseendet på dörren och fönstret från Kronfönster! Sen har jag färdigställt lamporna som jag snickrat. Själva lamskärmarna som jag beställt från Ellos passade jättebra till :o) Snart ska jag gå ner i källaren och flytta en massa lådor så Edenorg kan komma åt och dra de nya avloppsrören.
 
För övrigt så är jag fortfarande jättehostig. Jag är måttligt trött på det nu! Tror jag är inne på min andra vecka nu. När ska den ge med sig egentligen?! Jag saknar dessutom att röra på mig. Jag har i princip inte gjort något fysiskt sedan jag blev förkyld. Men jag är inte bitter! ;o)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback