» KÖPENHAMN WEEKEND

I fredags så åkte jag och Joel till Köpenhamn för att komma bort lite och fira vår tre-års dag! :) Det var en skön helg med mycket god mat och mys! På fredagen när vi kom ner så gick vi en sväng till Tivoli. Jag vart förvånad över hur mycket restauranger och hur lite åkattraktioner som parken rymde. Åt gjorde vi jättegott på en japansk restaurang.
 
På lördagen njöt vi av en god frukostbuffé sen strosade vi runt i Köpenhamn och kikade på vad som fanns att se. Joel var väldigt imponerad av alla fina byggsatser i LEGO affären :) När Ströget tog slut så hamnade vi i Nyhamn, ett mysigt ställe med färgglada hus, gamla båtar och en hel massa restauranger och pubar.
 
 
Efter Ny Hamn strosade vi vidare mot Den Lilla Havsfrun och hittade lite fina gammal kyrkor på vägen. Minns tyvärr inte riktigt vad de hette.
 
På kvällen så hade vi bokat bord på TIGHT, en restaurang som vi hittat på Tripadvisor. Mysigt ställe och väldigt god mat! Jag åt carpaccio till förrätt, flankstek till huvudrätt och creme brulee till desser. På väg mot Helsingör på hemvägen stannade vi på ett fik och åt Wienerbröd med choklad. Mums!
 
 


» Pappa

Äter Du så rött kött Stumpan. Det gäller inte här.

2012-09-20 // 10:45:55
» Anna

Ser riktigt mysigt ut.

2012-09-20 // 17:09:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback