» VILA- VAD ÄR DET?

Vilken dag! Helt underbart väder och helt otroligt slitsam. Jag och Joel har jobbat i trädgården hela dan med att sortera spillvirke och att köra rester och skräp till tippen. Jag har tagit upp stota stenar i trädgården med ett spett där altanen ska vara. Helskotta vad tungt det var! Nu förstår jag varför killar stönar så mycket på gymmet när de lyfter tunga vikter. Det känns faktiskt lite lättare om man får frusta och stånka en aning:o)
 
 
Vi har även hunnit med en väldigt skön fika i solen. Det känns som den första riktiga vårdagen idag. Soligt, runt 13 grader och näst intill vindstilla. Det blev ganska mycket fika. Dels rester från tårtan jag gjorde till snickarna, småkakor, bullar och ett par misslyckade, men goda muffins. Gör inte misstaget att slänga i marshmallows i muffinssmeten och tro att det ska bli bra. De flyter nämligen upp till toppen och bildar en gul hinna *hehe* Sen så här på kvällskvisten så har jag även målat taket och fönsterfodren i nya rummet ett varv med grund färg. Så nu skulle man kunna säga att jag är ganska så trött!
 
 
Nu sitter jag i soffan och i hallen så ligger en snickare på knä och skurar vårt golv. Jag vet inte, men på nåt vis så känns det lixom inte bra att jag sitter här och slappa medans han sliter. Visserligen så får han väl betalt, men det är lördag och han får säker inga fantasisummor för att jobba en lördagkväll. Usch det ger mig dåligt samvete. Och inte går det att prata med honom heller för han kan varken svenska eller engelska, men han ser snäll ut :)
 
Nu ska jag nog iaf hasa lite längre ner i soffan och titta på tv för första gången på fem månader. Så länge sedan var det sedan vi hade parabolen inkopplad, men jag måste faktiskt erkänna att jag inte saknat det speciellt mycket. Allt man vill se finns ju på nätet nu för tiden. Dessutom utan reklamavbrott :)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback