» ELEKTRIFIERAD OLJELAMPA

 
Efter jobbet idag så svängde jag förbi en loppis. På något sätt så föll jag för den här lampan. Det är en gammal oljelampa som något dragit ström till. Jag brukar ju inte direkt dras till rosa föremål. Jag vet faktiskt inte när jag köpte en rosa inredningspryl senast, men jag blev faktiskt lite kär i den här lampan så nu står den i arbetsrummet och lyser fint :o)
 
Efter hand som de vanliga glödlamporna har gått sönder så har vi bytt till LED-lampor. Tidigare så tyckte jag det var svårt att hitta LED med rätt temperatur på ljuset, men jag tycker faktiskt att det blivit bättre. Möjligen så ger LED-lampor fortfarande lite kallare ljus än vanliga glödlampor, men skillnaden är så pass liten att jag kan leva med den :o) Undra hur mycket elektricitet Sverige skulle spara om alla bara använde LED istället för traditionella glödlampor?
 
Annars då. Jo jag är så trött på kylan trots att det inte alls är speciellt kallt. Okej att det är kallt ute, men problemet är på jobbet. Jag skulle gissa på att det är runt 19 grader vilket är på tok för kallt när man mest sitter stilla vid en dator. Jag är lixom ständigt iskall om händerna och näsan och känner mig frusen rent allmänt. Den här veckan så har jag verkligen tagit på mig tjocka kläder, typ jeans och stickad tjock tröja, men jag fryser ändå! De som känner mig vet att jag inte blir en så glad och trevlig person när jag fryser *hehe* Men vad ska jag göra lixom? Ha underställ på jobbet? Jacka inomhus? Jag vill ha vår och värme NU!
 


» Pappa

Den var fin.

2014-01-16 // 17:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback