» Pampas och ett soligt Buenos Aires

Igår åkte vi ut till en ranch på Pampas där vi blev bjudna på mat samtidigt som vi fick uppleva musik och dans från de olika delarna av Argentina. En väldigt bra aktivitet med tanke på vädret som öste ner. Regnet har verkligen ställt till problem här. Det är stora översvämningar på många ställen och vägar har fått stängas av. 


Så här såg det ut utmed vägen när vi åkte dit. Det ska alltså inte vara en sjö här :)


Hon som dansade var grymt duktig!



Sen blev Joel som vanligt uppsläpad för att lära sig tango *hehe* 


Efter matens dans och musik show så gick vi ut för att se en hästshow på gammalt gaucho manér. Gauchos kallades de cowboys som förr i tiden drev runt på Pampas och jagade djur. På den tiden så drev kossor och hästar runt fritt och hade ingen ägare. 



Fina hästar!


Idag hade vi några timmar i Buenos Aires innan transfern till flygplatsen. Äntligen sken solen! Det är otroligt vad mycket finare en stad kan vara när det är fint väder!


Evita avbildad på en byggnad


Någon gammal byggnad vid Plaza de Mayo


Och en till :)


Obelisken vid Plaza de Mayo i solsken :)


Och så Joel framför den stora obelisken vid 9:e Juli avenyn (världens bredaste gata)

Jag måste säga att jag gillar Buenos Aires skarpt! En tämligen vacker storstad med mycket känsla och trevliga människor :) Inte alls som Rio de Janeiro som var väldigt väldigt slitet. Inte ens vid Copacabana var byggnaderna väl underhållna. Roligast att se i Buenos Aires var nog nästan kyrkogården :)

Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på flyget till La Paz i Bolivia. Men först ska vi mellanlanda i Santa Cruz (Boliva) men flyget är en och en halv timma sent så det ser lite dystert ut med anslutningen, men vi håller tummarna och än är det inte kört :)

Dessutom så känns förkylningen bättre idag! :) Fortfarande snörvlig, men febern är borta!



» Pappa

Jag tycker mig se påskliljor bakom Joel.

2014-11-05 // 16:00:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback