» Sista stoppet- Atlanta

Då vi hade 9 timmar layover i Atlanta så passade vi på att se stan. Vi tog tåget från flygplatsen downtown vilket tog ynka 17 minuter. Vi började med att besöka World of Coca cola. Kul och väldigt amerikanskt. I ett rum så fick man prova alla Coca cola Companys olika smaker. Alltså inte vara cola utan typ Powerraid, olika sorters fanta, Inkakola och en hel massa andra smaker. Efter besöker på Coca-Cola gick vi till Underground Atlanta som är gamla tågstationen typ där det finns en massa restauranger och butiker. Vi åt en väldigt god burgare på Johnny Rockets!
Sedan gick vi till ett köpcenter, men de hade inget vettigt alls. Det fanns faktiskt inga bra butiker i hela downtown Atlanta. Lite besviken faktiskt. Efter en chailatte så åkte vi tillbaka till flygplatsen och efter ytterligare ett byte i Atlanta så var vi äntligen hemma! På kvällen bjöd Joel föräldrar på köttbullar, potatis, brunsås och lingonsylt samt chokladmousse till dessert. Väldigt gott!


How cheesy! *hehe*


Rummet där man fick smaka på en massa olika dricka :)


Sparkade på en stor pumla. Skitkallt var det, -3 grader och snålblåst. 



Hittade en stor (och tämligen ful) julgran i gamla OS parken. 


Lunch på Johnny Rockets! :)


God jordgubbsmilkshake och en jukebox där man kunde välja vilken låt som skulle spelas på restaurangen. 


Underground Atlanta

Nu är vi som sagt äntligen hemma! Det var en ganska slitsam hemresa så vi har sovit mycket och tagit det väldigt lugnt sedan vi kom hem. Vi har iaf gjort lite nytta och packat upp våra resväskor :)



Välkomna hem!! Ser fram emot att ses så att ni får berätta mer om er resa, har varit så kul att följa. Hoppas vi ses snart! Stor kram

2014-11-17 // 21:49:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback