» MY WEEKEND



I fredags kom Elias hit vid sex-tiden och vi käkade Enchiladas, drack vin och småpratade tills efter midnatt. Mycket trevligt! Sen kom min älskling hem och berättade hur fantastisk Tranformers 3 var i 3D :o)

I lördags så åkte vi en sväng till Freeport där jag köpte en rolig vas! Sen hämtade vi upp Mia och Ebba på stationen. Vid halv sju var vi på plats på Dinner22 för att käka middag. Det är verkligen riktigt god mat där! Jag tog oxfilé med klyftpotatis, grönsaker och någon god sås. Ebba var hur duktig som helst och satt mest i sin vagn och iaktog och lekte lite med sina leksaker. En sån lugn och glá unge vill jag oxå ha en dag! Efter middagen åkt vi hem för lite dessert och vin.

Imorse lämnade Elias, Mia och Ebba oss och jag och Joel begav oss till Liseberg. Vi åkte Atmosfear och Uppsvinget. Vart lite besviken på Atmosfear måste jag säga. Den gav inte speciellt mycket mer än Höjdskräcken. Men Uppsvinget älskar jag, kittlar så gött i magen! :o) Jag trodde det skulle vara massor av folk på Liseberg med tanke på att det var Iron Maiden i fredags och det är Metallica idag, men det var faktiskt riktigt lugnt! Vid fyra så lämnade jag Joel då han skulle möte upp lite folk innan konserten. Jag gick hem från Liseberg, en skön, men väldigt svettig promenad *hehe*

Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på de två första avsnitten av True Blood säsong fyra! :o)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback