» LÄGENHETEN ÄR SÅLD! :o)


Jag fick ett bud som som var nöjd med så jag skippade hela budgivningen. Visst, jag kunde kanske fått mer, men jag kunde även fått mindre. Efter att ha bollat fram och tillbaka med mäklaren, tittat på tidigare sålda lägenheter i samma område/hus så kom jag fram till att jag förmodligen skulle få mindre vid en budgivning än vad jag fick nu, men som sagt, man vet ju aldrig, möjligheten fanns ju så klart att jag kunde fått mer. Hur som helst så känner jag mig nöjd med summan och mitt beslut! :o) 2 maj flyttar de in, så innan dess väntar en el del packande och flyttande av grejer. Ska bli underbart när allt är klart och på plats!

Föresten, snickarna har kört bort hela högen med bråte så ingen behöver oroa sig för att få frågan om de vill hjälpa till och köra bort skiten. Fritt fram att ringa igen med andra ord! *asg*




» Helen

Grattis till försäljningen! Nu är jag ju nyfiken på priset, blev det högre eller lägre än utgångspriset? Blev det vinst från det du köpte den för? Med lite tur kan man göra riktigt bra bostadsaffärer. Hur länge har du och Joel vart tillsammans? Nu lagom tills ni flyttar ihop skulle det vara roligt att höra hur ni träffades. Om det inte är för personligt :-)

2011-03-19 // 10:29:19

Hej Linda, måste fråga vart du har köpt den lilla flyttbara kaminen? den är väldigt fin:)

2011-09-28 // 14:45:19
» Linda

Kaminen eller mexico ugnen har jag köpt i en butik som heter Stajl på Linné gatan. Jag tror den kostade drygt 3000. Det finns ytterligare ett ställe som säjer de här som heter Blåtunga. De är lite annorlunda än min, men helt ok :o)



http://www.blatunga.se/sv/mexikanska-ugnar/



Hoppas du hittar vad du söker!



Ps. Försökte maila, men mailadressen verkade inte fungera :(

2011-09-28 // 19:50:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback