» SKÄRPA

Ligger här i soffan och kollar på tv samtidigt som jag mixtrar lite med min kamera. Jag har precis kommit på att lång slutartid innebär mindre suddiga kort tagna i mörker utan blixt <--- Himla nöjd med denna upptäckt! *hehe*

Imorn är det fredag vilket innebär att jag och Joel lagar nåt gott på kvällen, dricker vin och pratar. Det börjar bli en riktigt trevlig tradition :o)

Helgen blir ganska lugn. Jag ska fortsätta att måla möblerna jag köpt. Jag har bestämt mig för att även måla stolarna, men att jag även ska låta det ta sin tid. I vanliga fall så vill jag ha klart allt så fort som det bara går!

Ha en fin kväll!







Läser din blogg varje dag! Gillar dig skarpt!

Vad glad jag blev att du berättade om längre slutartid men nu undrar jag hur du gör då för att inte få suddig bild om du har längre slutartid, måste du inte ha den på stativ då för att det inte ska bli skakigt?



Trevlig helg!



/ Annika

2011-10-21 // 11:14:57
» Linda

Hej! Vad roligt att du gillar min blogg! Nu är jag ju låååångt ifrån en fotoexpert :o) Men visst hade det blivit ännu skarpare bilder med ett stativ, men i brist på detta så verkar det iaf funka att använda sig av längre slutartid, eller lägre iso-tal som det verkar kallas på min kamera :o) Sen får man ju försöka att vara lite stadig på hand oxå ;o)



Trevlig helg!

2011-10-22 // 12:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback