» ANGRY BIRD CAKEPOPS

 
De här Angry Bird cakepopsen hade jag med mig till Jonas och Sandra när vi hälsade på dem en sväng i helgen. Jag doppade även dessa i den dumma vita chokladen som jag färgade i olika färger så därför är de inte helt perfekta. Att färga vit choklad röd med hjälp av pastafärg går nästan inte och i brist på röd "candy melt" så klädde jag istället in dem i röd sockerpasta. Det blev lite knöligt, men det fick duga :o) Nils tyckte de var roliga iaf :o)
 
På lördag ska jag ju leverera en Pippi Långstrumptårta så jag har modellerat en liten Pippi och en Herr Nilsson i sockerpasta, Om jag ska vara helt ärlig så var jag lite nervös för att det inte skulle blir så bra. Jag är ju inte så himla van vid att modellera figurer, men det gick faktiskt över förväntan även om det var väldigt pilligt. Det var riktigt roligt som omväxling till alla blommor jag brukar göra :o)
 
Imorn är det fredag! Så himla skönt! Den här veckan har varit sjukt seg! Det känns bra att det inte är en enda hel arbetsvecka fram till Midsommar :o) Och om en och en halv vecka åker jag och Joel till Paris! *wihooo*
 
Alla "kroppsdelar" :o)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback